Download lagu Denny Caknan, Cak Percil, Cak Sodiq - Joko Tingkir.Mp3

Denny Caknan, Cak Percil, Cak Sodiq - Joko Tingkir

Listen: 814.3K

Date: 10 Jul 2022

Duration: 05:26

Likes: 68.8K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe


Ning Purwokerto tuku ketan
Iki crito anak rantauan
Lombok rawit, pedes tenan
Golek duit kanggo masa depan
Golek duit kanggo masa depan


Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak-bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep s'mangat kanggo masa depan
Tetep s'mangat kanggo masa depan


Godong kenikir, godong koro
Jo dipikir aku arep ngeliyo
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percoyo
Aku jujur, kowe ra percoyo


Joko Tingkir ngombe dawet
Jo dipikir, marai mumet
Ngopek jamur nggone Mbah Wage
Pantang mundur, terus nyambut gawe
Pantang mundur, terus nyambut gawe


Ning Kediri tuku ketan
Iki cerito anak rantauan
Lombok rawit pedes tenan
Golek duwet kanggo masa depan


Rokok klobot ning ngisor wit mlinjo
Paling abot ninggal anak bojo
Tuku donat ning Kalimantan
Tetep semangat kanggo masa depan


Godong kenikir, godong koro
Jo dipikir aku arep ngeliyo
Mangan jamur, mangan koro
Aku jujur, kowe ra percoyo
Aku jujur, kowe ra percoyo



Download Lagu Gratis Denny Caknan, Cak Percil, Cak Sodiq - Joko Tingkir di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Denny Caknan, Cak Percil, Cak Sodiq - Joko Tingkir Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan, Cak Percil, Cak Sodiq - Joko Tingkir. Lirik Lagu Denny Caknan, Cak Percil, Cak Sodiq - Joko Tingkir Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home