Download lagu Denny Caknan - Kelayung Layung.Mp3

Denny Caknan - Kelayung Layung

Listen: 544.5K

Date: 15 Apr 2022

Duration: 05:07

Likes: 23.4K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo


Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda manungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang


Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo


Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda manungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang


Duh, Gusti Allah
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora guno
Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda manungso


Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang


Duh, Gusti Allah
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora guno
Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda manungso


Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang


Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo


Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda manungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang



Download Lagu Gratis Denny Caknan - Kelayung Layung di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Denny Caknan - Kelayung Layung Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan - Kelayung Layung. Lirik Lagu Denny Caknan - Kelayung Layung Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home