Download lagu Happy Asmara - Cukup.Mp3

Happy Asmara - Cukup

Listen: 88.9K

Date: 27 Feb 2022

Duration: 05:09

Likes: 5.2K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰


Jaremu aku siji - sijine
tibane ono seng liyane
we ngomong mung aku seng mok sayangi
tibane ono dek'e neng mburi


wes cukup sayang
aku nduwe wates kesabaran
wes lilakno 
kabeh mung dadi cerito
tiwas panggah nelongso neng njero dodo


duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego mblenjani lan gawe aku keloro


wes cukup sayang
aku nduwe wates kesabaran
wes lilakno
kabeh mung dadi cerito
tiwas panggah nelongso neng njero dodo


duh gusti,nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego ninggalne lan gawe aku...


duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego mblenjani lan gawe aku keloro


maturnuwun pean wes tau nyenengno
masio akhire mung gawe cidro
maturnuwun pean wes tau nyenengno
masio akhire mung ninggal loro



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Cukup di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Happy Asmara - Cukup Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Cukup. Lirik Lagu Happy Asmara - Cukup Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home