Download lagu Happy Asmara - Klebus.Mp3

Happy Asmara - Klebus

Listen: 289.4K

Date: 30 Aug 2022

Duration: 05:10

Likes: 10.9K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Dalane rame atiku sepiAngen angen tresno dibales tresnoNyatane tresno dibales maturnuwunUwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilangMeh lungo angel bertahan loroNyobo selalu ono meski koe raono rosoRoso sing jebul tak rasakne deweKebacut sayang, ngek i harapan, koe milih liyaneLangit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atikuCedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyoWis dalane dadi pelarianDinggo sliramu sing lagi butuh hiburanAku sing sayang, aku sing berjuangBagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku waeLangit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atikuCedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyoWis dalane dadi pelarianDinggo sliramu sing lagi butuh hiburanAku sing sayang, aku sing berjuangBagianmu koyo biasane, bagian sing nglaraniWis dalane dadi pelarianDinggo sliramu sing lagi butuh hiburanAku sing sayang, aku sing berjuangBagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku waeBagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Klebus di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Happy Asmara - Klebus Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara - Klebus. Lirik Lagu Happy Asmara - Klebus Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home