Download lagu Della Monica - Loro Sesigar.Mp3

Della Monica - Loro Sesigar

Listen: 3.7K

Date: 19 Feb 2022

Duration: 04:40

Likes: 153


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Waktu kembang mawar mekar
Mbarengi ati kang wis ambyar
Cinta suci, kang sing kebales
Koyo-koyo ati loro sesigar


Sopo wonge sing kantru-kantru?
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit, ring driji kiwo
Kembang mawar, di gowo wong liyo


Alah nagut, riko ngloro ati
Janjine riko nyulayani
Wong gedigi sing arep kenalan
Wis kadhung ati loro sesigar


Sopo wonge sing kantru-kantru?
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit, ring driji kiwo
Kembang mawar, di gowo wong liyo


Alah nagut, riko ngloro ati
Janjine riko nyulayani
Wong gedigi sing arep kenalan
Wis kadhung ati loro sesigar


Sopo wonge sing kantru-kantru?
Loro siji, krosone sewu
Gelang alit, ring driji kiwo
Kembang mawar, di gowo wong liyo



Download Lagu Gratis Della Monica - Loro Sesigar di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Della Monica - Loro Sesigar Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Della Monica - Loro Sesigar. Lirik Lagu Della Monica - Loro Sesigar Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home