Download lagu Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Slenco.Mp3

Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Slenco

Listen: 216.4K

Date: 04 Aug 2021

Duration: 03:38

Likes: 8K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Mas kangmas namine sinten
Sakniki dintene Sabtu
Mas kangmas kesah teng pundi
Sapi kulo pun manak pitu
Duh aduh jenengan pripun
Sakniki pun mboten ngalor
Dene menopo kok wangsul ngidul
Kulo niki namine sinten
Aduh kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Dadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang
Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino Jemuah
Kulo mbenjang badhe tindak pundi
Ping kuping walah opo jamur
Ora mungkin mripatku lamur
Penak meneng ora caturan
Memang aku ganteng tiada tandingan



Download Lagu Gratis Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Slenco di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Slenco Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Slenco. Lirik Lagu Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Slenco Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home