Download lagu Nella Kharisma - Kroso Kenceng.Mp3

Nella Kharisma - Kroso Kenceng

Listen: 514.3K

Date: 27 Sep 2018

Duration: 04:45

Likes: 3.7K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Kroso kenceng dikendo?ne
Yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane
Dilakoni nyantai wae

Ojo kepikiran tresnoku uga tenanan
Ning aku ra janji yen ora bakal ?
Dilakoni wae pacaran koyo tenanan
Perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

Janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran
Ojo sampai janji iki yo dadi tagihan
Ra usah dipikir kuwi urusan mburian
Sing penting saiki jalinan cinta berjalan

Kroso kenceng dikendo?ne, yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
Senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

Kroso kenceng dikendo?ne, yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
Senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

Ojo kepikiran tresnoku uga tenanan
Ning aku ra janji yen ora bakal ?
Dilakoni wae pacaran koyo tenanan
Perkoro ra dadi ojo pedot seduluran

Janji cinta mati kuwi mung kembang pacaran
Ojo sampai janji iki yo dadi tagihan
Ra usah dipikir kuwi urusan mburian
Sing penting saiki jalinan cinta berjalan

Kroso kenceng dikendo?ne, yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
Senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan

Kroso kenceng dikendo?ne, yen spaneng didolane
Ojo mikir wes dalane, dilakoni nyantai wae
Senadyan suwi pacaran, masio sampe tahunan
Yen dudu jatah jodoan, dipekso malah pegatan



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Kroso Kenceng di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Kroso Kenceng Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Kroso Kenceng. Lirik Lagu Nella Kharisma - Kroso Kenceng Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home