Download lagu Nella Kharisma - Sayang 4.Mp3

Nella Kharisma - Sayang 4

Listen:

Date: 12 May 2018

Duration: 05:19

Likes:


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenkusing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Yen ono adem angin
Sumeripit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti ati tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pengen nyanding sak kedep wes marem

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Tak jaluk neng kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Neng kene sayang tansah dadi kembang
Nebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sayang 4 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 4 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sayang 4. Lirik Lagu Nella Kharisma - Sayang 4 Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home