Download lagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin.Mp3

Nella Kharisma - Sing Duwe Isin

Listen: 19.9K

Date: 19 Sep 2017

Duration: 05:56

Likes: 80


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Eman eman hang dieman eman,
Eman eman hang dieman eman,
Sing weruho sing keneng dieman,
ADVERTISING

Alitah wis ngerti, iku ono hang duwe
Apuwo kok magih, mokso dijuwut baen
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.

Sopo baen wong mesti loro,
Sopo baen wong mesti ngersulo.
Sopo baen sing kiro ridho,
Masiyo-masiyo wong demen, wong seru demene
Masiyo-masiyo wong demen, kari sing toleh-toleh
Koyo-koyo, sing ono liyane maning.
Kebacut, sing duwe isin.

Sawangen werane dunyo,
Ring kono kembang kumbang pating keleleran,
Mung kari milih, mung kari methik
Sing entek-entek sing kurang-kurang.

Delengen hang temenanan,
Sing kiro ati sing keturutan,
Paran enake demenan,
Hang disanding duwene uwong.

kembali ke atas.eman eman hang…

Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.
Hang disanding duwene uwong.



Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Sing Duwe Isin di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin. Lirik Lagu Nella Kharisma - Sing Duwe Isin Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home