Download lagu Via Vallen - Aku Mati Roso.Mp3

Via Vallen - Aku Mati Roso

Listen: 251.4K

Date: 11 Jan 2017

Duration: 03:58

Likes: 1.4K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


wes ra ono roso tresno
wes ilang roso sayang
neng ati iki kanggo sliramu

wes suwi dilakoni
wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene

oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake


oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

wes suwi dilakoni wong loro andum tresno
nanging dadine kok koyo ngene

oh kangmas ojo loro atimu
oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

ati iki koyo koyo wes mati roso
tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake

oh kangmas atiku rasane mati roso
aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas



Download Lagu Gratis Via Vallen - Aku Mati Roso di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Via Vallen - Aku Mati Roso Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Aku Mati Roso. Lirik Lagu Via Vallen - Aku Mati Roso Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home