Download lagu Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista.Mp3

Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista

Listen: 33.4K

Date: 27 Jan 2022

Duration: 04:27

Likes: 1K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3๐Ÿ˜‰


Yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan


Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan


Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnoku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran
Piker keri
Piker keri
Ketimbang loro ati


Yen gelem tak jak rabi, yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang, yo ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan


Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne, rakuatโ€ฆ




Download Lagu Gratis Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista. Lirik Lagu Yeni Inka - Pikir Keri Ft.new Arista Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home