Download lagu Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Rungokno Aku.Mp3

Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Rungokno Aku

Listen: 73.7K

Date: 21 Mar 2022

Duration: 05:39

Likes: 1.6K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉


Aku nelongso yen we nangis, yang
Padahal aku ra neng endi-endi
Mung coro pemikiranmu keleru
Kabeh omongan mbok lebokne atimu


Aku ra pengen kowe sedih, yang
Soyo suwe kudune soyo sayang
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik


Siji-sijine kowe
Sumpah raono liyane
Ambruk cagakku
Nuruti kabeh angen-angenmu


Opo-opo kok aku
Kabeh mung tibakke neng aku
Senajan dalan ra alus
Sing penting aku wani terus


Aku ra pengen kowe sedih, yang (kowe sedih, yang)
Soyo suwe kudune soyo sayang (soyo sayang)
Hubungan ojo digawe pelik
Percoyo aku ra ketan sak ithik


Sugeng dalu, widodari
Ojo nangis tibo mburi
Kartonyono medot janji
Rungokno aku sing nduwe ati



Download Lagu Gratis Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Rungokno Aku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Rungokno Aku Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Rungokno Aku. Lirik Lagu Yeni Inka Ft. Bintang Fortuna - Rungokno Aku Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home