Download lagu Yeni Inka - Tak Kan Berpisah.Mp3

Yeni Inka - Tak Kan Berpisah

Listen: 86.3K

Date: 06 Jan 2022

Duration: 05:17

Likes: 1.8K


Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰


Mbengi iki aku kelingan
Pertama kali dhewe kenalan
Niatku arep tak gawe pelarian
Soyo suwe aku ngeroso nyaman


Ora gampang ngadhepi aku
Ra gampang ngerteni sikapku
Sabarmu tak akoni hebat
Sliramu jan ra tau sambat
Mugo wae tresnone dhewe kuat


Matur nuwun
Sampun nggawe nyaman
Aku percoyo sliramu tenanan
Janjiku bakal selalu setia
Mugo Gusti nyandingno neng pelaminan


Ngapurane
Yen aku akeh salah
Sabarmu neng aku ora kenal lelah
Kupertahankan dengan susah payah
Kita takkan berpisah


Takkan berpisah
Semua pasti akan indah, Ho-oooh


Matur nuwun
Sampun nggawe nyaman
Aku percoyo sliramu tenanan
Janjiku bakal selalu setia
Mugo Gusti nyandingno neng pelaminan


Ngapurane
Yen aku akeh salah
Sabarmu neng aku ora kenal lelah
Kupertahankan dengan susah payah
Kita takkan berpisah


Matur nuwun
Sampun nggawe nyaman
Aku percoyo sliramu tenanan
Janjiku bakal selalu setia
Mugo Gusti nyandingno neng pelaminan


Ngapurane
Yen aku akeh salah
Sabarmu neng aku ora kenal lelah
Kupertahankan dengan susah payah
Kita takkan berpisah


Kupertahankan dengan susah payah
Kita takkan berpisah



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Tak Kan Berpisah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di ModeLagu.Net, Download Lagu Yeni Inka - Tak Kan Berpisah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka - Tak Kan Berpisah. Lirik Lagu Yeni Inka - Tak Kan Berpisah Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home